Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 3 vienetai morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 gramų kalakutų faršo
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuojame burokine tarka morkas ir kopūstus, svogūnus supjaustome smulkiai. Viską sudedame į keptuvę ir įpylus aliejaus patroškiname apie 4 min. Kai praeina keturios minutės, kol troškinukas aušta (3 min.) paruoškite faršą (pagal skonį). Jau ataušo tad reikia į faršą sudėti visą troškinuką ir sumaišyti. Tada aliejuje kepti kotletukus. Na ar sunku buvo paruošti katutti kotletus? SKANAUS! :D

Autorius: Ieva

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 3 vienetai morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 gramų kalakutų faršo
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuojame burokine tarka morkas ir kopūstus, svogūnus supjaustome smulkiai. Viską sudedame į keptuvę ir įpylus aliejaus patroškiname apie 4 min. Kai praeina keturios minutės, kol troškinukas aušta (3 min.) paruoškite faršą (pagal skonį). Jau ataušo tad reikia į faršą sudėti visą troškinuką ir sumaišyti. Tada aliejuje kepti kotletukus. Na ar sunku buvo paruošti katutti kotletus? SKANAUS! :D

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų