Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas jautienos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos)
  • 1/3 stiklinės pipirai (čili, malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos (milteliai)
  • 400 gramų pomidorų pastos (savo sultyse)
  • 900 gramų pupelių (konservuoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas acto

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas jautienos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 1 stiklinė sultinio (jautienos)
  • 1/3 stiklinės pipirai (čili, malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos (milteliai)
  • 400 gramų pomidorų pastos (savo sultyse)
  • 900 gramų pupelių (konservuoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas acto

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3 -5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1 - 2 minutes.
  2. Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
  3. Pridėti pupelių, acto ir druskos bei gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių.



    Tiekti su grietine bei duona.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų