REKLAMA

naujienų portalas tv3.lt

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
  • 1 vienetas kiaušinių (išplaktas)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 120 mililitrų vandens
  • 1 kilogramas kalmarų (švieži)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 stiklinės aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis.
    Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską.
    Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g aliejaus ir viską gerai išplakti.
    Į šią masę pavilgyti kalmarus.
    Į keptuvę supilti likusį aliejų, įkaitinti, į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Vitalijus

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
  • 1 vienetas kiaušinių (išplaktas)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 120 mililitrų vandens
  • 1 kilogramas kalmarų (švieži)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 stiklinės aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis.
    Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską.
    Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g aliejaus ir viską gerai išplakti.
    Į šią masę pavilgyti kalmarus.
    Į keptuvę supilti likusį aliejų, įkaitinti, į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
    Skanaus.

Autorius: Vitalijus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų