Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
- 1 vienetas kiaušinių (išplaktas)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 120 mililitrų vandens
- 1 kilogramas kalmarų (švieži)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 stiklinės aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis.
Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską.
Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g aliejaus ir viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę supilti likusį aliejų, įkaitinti, į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
- 1 vienetas kiaušinių (išplaktas)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 120 mililitrų vandens
- 1 kilogramas kalmarų (švieži)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 stiklinės aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis.
Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską.
Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g aliejaus ir viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę supilti likusį aliejų, įkaitinti, į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą