Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.09 17:37 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų kalakutienos (filė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1/3 vieneto batono
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 125 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono minkštimą išmirkyti piene.
Kalakuto filė sumalti kartu su svogūnu ir batono minkštimu.
Į gautą faršą įmušti kiaušinius, sudėti sviestą, pasūdyti, įberti pipirų. Jei norisi, galima įspausti česnako. Išmaišyti.
Suformuoti kotletukus, apvolioti juos džiūvėsėliuose.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų kalakutienos (filė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1/3 vieneto batono
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 125 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono minkštimą išmirkyti piene.
Kalakuto filė sumalti kartu su svogūnu ir batono minkštimu.
Į gautą faršą įmušti kiaušinius, sudėti sviestą, pasūdyti, įberti pipirų. Jei norisi, galima įspausti česnako. Išmaišyti.
Suformuoti kotletukus, apvolioti juos džiūvėsėliuose.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą