Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų kalakutienos (filė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1/3 vieneto batono
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 125 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono minkštimą išmirkyti piene.
    Kalakuto filė sumalti kartu su svogūnu ir batono minkštimu.
    Į gautą faršą įmušti kiaušinius, sudėti sviestą, pasūdyti, įberti pipirų. Jei norisi, galima įspausti česnako. Išmaišyti.
    Suformuoti kotletukus, apvolioti juos džiūvėsėliuose.
    Kepti gerai įkaitintame aliejuje.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų kalakutienos (filė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1/3 vieneto batono
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 125 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono minkštimą išmirkyti piene.
    Kalakuto filė sumalti kartu su svogūnu ir batono minkštimu.
    Į gautą faršą įmušti kiaušinius, sudėti sviestą, pasūdyti, įberti pipirų. Jei norisi, galima įspausti česnako. Išmaišyti.
    Suformuoti kotletukus, apvolioti juos džiūvėsėliuose.
    Kepti gerai įkaitintame aliejuje.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų