Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 1 stiklinė obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 400 gramų kalakutienos krūtinėlių (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutienos filė gabalus išmušti ir ruošti taip, kaip ruošiamas įprastas karbonadas - įtrinti česnaku, pabarstyti druska bei pipirais ir, apvoliojus džiūvėsėliuose, iškepti aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus kepsnius dėti į švarią keptuvę, apipilti obuolių sultimis ir troškinti ant vidutinio karštumo ugnies.
Tiekti su ryžiais, grikiais, bulvėmis ar tiesiog karštu daržovių garnyru.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 1 stiklinė obuolių sulčių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 400 gramų kalakutienos krūtinėlių (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutienos filė gabalus išmušti ir ruošti taip, kaip ruošiamas įprastas karbonadas - įtrinti česnaku, pabarstyti druska bei pipirais ir, apvoliojus džiūvėsėliuose, iškepti aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus kepsnius dėti į švarią keptuvę, apipilti obuolių sultimis ir troškinti ant vidutinio karštumo ugnies.
Tiekti su ryžiais, grikiais, bulvėmis ar tiesiog karštu daržovių garnyru.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą