Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek salotų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų (sladūs)
  • 8 vienetai kalakutienos (kumpis, karšto rūkymo, riekelės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • 160 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 4 vienetai tortilijos
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
  • 1 stiklinė sūris (čederio, tarkuotas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek salotų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų (sladūs)
  • 8 vienetai kalakutienos (kumpis, karšto rūkymo, riekelės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • 160 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 4 vienetai tortilijos
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
  • 1 stiklinė sūris (čederio, tarkuotas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakuto krūtinėlę įtriname prieskoniai, supjaustome nedideliais gabaliukais ir pakepiname keptuvėje su aliejumi.
    Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
    Svogūną supjaustome griežinėliais, o pomidorą kubeliais.
    Tortilijas aptepame su garstyčiomis sumaišytu majonezu, paskleidžiame tarkuotą sūrį, dedame salotų lapus, mėsą ir visus kitus ingredientus.
    Patiekiame kaip užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų