Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai petražolių (šakelės)
- 20 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 4 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo jautienos
- 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
Mėsą sumaišykite su smulkintais (2 vnt.) svogūnais, petražolėmis, pipirais, druska ir vynu.
Marinuokite mėsą apie 1-2 paras.
Ant iešmų suverkite mėsos kubelius, svogūnų griežinėlius ir pomidorus pakaitomis.
Kepiau ant karštų žarijų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai petražolių (šakelės)
- 20 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 4 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo jautienos
- 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
Mėsą sumaišykite su smulkintais (2 vnt.) svogūnais, petražolėmis, pipirais, druska ir vynu.
Marinuokite mėsą apie 1-2 paras.
Ant iešmų suverkite mėsos kubelius, svogūnų griežinėlius ir pomidorus pakaitomis.
Kepiau ant karštų žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą