Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek spanguolių (šaldytos/šviežios)
  • 0.5 stiklinės svogūnų (smulkinti)
  • 750 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)
  • 1 stiklinė džemo (spanguolių)
  • 0.5 stiklinės padažo (čili)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Sumaišykite viename dubenyje jautienos faršą, susmulkintus svogūnus, kiaušinius, džiūvėsėlius, druską, pipirus bei prieskonius ir iš gautos masės suformuokite maždaug 1 colio kukulaičius.
    Suformuotus kukulaičius sudėkite į ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepkite apie 25-30 min.
    Padažui sudėkite į puodą spanguolių džemą bei čili padažą ir užvirinkite.
    Padažui užvirus sumažinkite ugnį ir patroškinkite, retkarčiais pamaišant, dar apie 5 min.
    Iškeptus kukulaičius sudėkite į puodą su padažu ir pakaitinkite apie 5-8 min.
    Ištroškintus kukulaičius pasmeikite ant dantų krapštukų ir papuoškite spanguolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek spanguolių (šaldytos/šviežios)
  • 0.5 stiklinės svogūnų (smulkinti)
  • 750 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)
  • 1 stiklinė džemo (spanguolių)
  • 0.5 stiklinės padažo (čili)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Sumaišykite viename dubenyje jautienos faršą, susmulkintus svogūnus, kiaušinius, džiūvėsėlius, druską, pipirus bei prieskonius ir iš gautos masės suformuokite maždaug 1 colio kukulaičius.
    Suformuotus kukulaičius sudėkite į ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepkite apie 25-30 min.
    Padažui sudėkite į puodą spanguolių džemą bei čili padažą ir užvirinkite.
    Padažui užvirus sumažinkite ugnį ir patroškinkite, retkarčiais pamaišant, dar apie 5 min.
    Iškeptus kukulaičius sudėkite į puodą su padažu ir pakaitinkite apie 5-8 min.
    Ištroškintus kukulaičius pasmeikite ant dantų krapštukų ir papuoškite spanguolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų