Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 citrinų
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai petražolių
- 500 gramų jautienos (filė)
- 2 kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų.
Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm).
Šiek tiek padaužyti peilio rankena.
Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis.
Įkaitinti keptuvėje aliejų.
Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti.
Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.
INGREDIENTAI:
- 1 citrinų
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai petražolių
- 500 gramų jautienos (filė)
- 2 kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakti kiaušinius, į juos įspausti česnakus ir sudėti smulkintas petražoles, pasūdyti ir įberti pipirų.
Jautieną supjaustyti labai plonomis juostelėmis (2-3 mm).
Šiek tiek padaužyti peilio rankena.
Sudėti jautienos gabaliukus į indą ir aplieti citrinos sultimis.
Įkaitinti keptuvėje aliejų.
Jautieną mirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir kepti.
Kepti labai trumpai iš abiejų pusių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą