Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 75 gramai alyvuogių (juodosios,be kauliukų)
- 2 česnakų
- 800 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų jautienos faršo
- 150 mililitrų raudonojo vyno
- 50 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- šiek tiek žalumynų
- 150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min. Tada sudėti faršą, juostelėmis pjaustytą šoninę ir pamaišant kepti 3-4 min. Po to sudėti konservuotus pomidorus, smulkintą česnaką, žalumynus, supilti vyną ir pagardinti druska, pipirais. Palaukti, kol užvirs, ir sumažinus ugnį troškinti apie 25 min.
Raviolius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Į kepimo indą sluoksniais sudėti ravioli, faršą, pabarstyti parmezanu, viršų apdėti griežinėliais pjaustytu mocarelos sūriu, alyvuogėmis ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30-35 min.
INGREDIENTAI:
- 75 gramai alyvuogių (juodosios,be kauliukų)
- 2 česnakų
- 800 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų jautienos faršo
- 150 mililitrų raudonojo vyno
- 50 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- šiek tiek žalumynų
- 150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min. Tada sudėti faršą, juostelėmis pjaustytą šoninę ir pamaišant kepti 3-4 min. Po to sudėti konservuotus pomidorus, smulkintą česnaką, žalumynus, supilti vyną ir pagardinti druska, pipirais. Palaukti, kol užvirs, ir sumažinus ugnį troškinti apie 25 min.
Raviolius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Į kepimo indą sluoksniais sudėti ravioli, faršą, pabarstyti parmezanu, viršų apdėti griežinėliais pjaustytu mocarelos sūriu, alyvuogėmis ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30-35 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą