Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai alyvuogių (juodosios,be kauliukų)
  • 2 česnakų
  • 800 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų jautienos faršo
  • 150 mililitrų raudonojo vyno
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek žalumynų
  • 150 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min. Tada sudėti faršą, juostelėmis pjaustytą šoninę ir pamaišant kepti 3-4 min. Po to sudėti konservuotus pomidorus, smulkintą česnaką, žalumynus, supilti vyną ir pagardinti druska, pipirais. Palaukti, kol užvirs, ir sumažinus ugnį troškinti apie 25 min.
    Raviolius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Į kepimo indą sluoksniais sudėti ravioli, faršą, pabarstyti parmezanu, viršų apdėti griežinėliais pjaustytu mocarelos sūriu, alyvuogėmis ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30-35 min.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai alyvuogių (juodosios,be kauliukų)
  • 2 česnakų
  • 800 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų jautienos faršo
  • 150 mililitrų raudonojo vyno
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek žalumynų
  • 150 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min. Tada sudėti faršą, juostelėmis pjaustytą šoninę ir pamaišant kepti 3-4 min. Po to sudėti konservuotus pomidorus, smulkintą česnaką, žalumynus, supilti vyną ir pagardinti druska, pipirais. Palaukti, kol užvirs, ir sumažinus ugnį troškinti apie 25 min.
    Raviolius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Į kepimo indą sluoksniais sudėti ravioli, faršą, pabarstyti parmezanu, viršų apdėti griežinėliais pjaustytu mocarelos sūriu, alyvuogėmis ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30-35 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų