Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 300 gramų bulvių (jaunos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja krapų
- 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
- 50 mililitrų majonezo
- 200 mililitrų jogurto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirti su lupenomis.
Krapus susmulkinti.
Agurką sutarkuoti su stambia tarka.
Sumaišyti majonezą su jogurtu, sudėti agurkus kartu su jų sultimis, pasūdyti ir įberti pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Bulves nulupti (kas mėgsta, galima šviežias bulves palikti su lupenomis) ir supjaustyti stambiais gabaliukais.
Į padažą supilti actą, išmaišyti ir užpilti ant bulvių.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 300 gramų bulvių (jaunos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja krapų
- 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
- 50 mililitrų majonezo
- 200 mililitrų jogurto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirti su lupenomis.
Krapus susmulkinti.
Agurką sutarkuoti su stambia tarka.
Sumaišyti majonezą su jogurtu, sudėti agurkus kartu su jų sultimis, pasūdyti ir įberti pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Bulves nulupti (kas mėgsta, galima šviežias bulves palikti su lupenomis) ir supjaustyti stambiais gabaliukais.
Į padažą supilti actą, išmaišyti ir užpilti ant bulvių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą