Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 100 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 150 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydome sviestą, supilame cukrų ir išmaišome. Mušame kiaušinį. Išlydome medų ir supilame į sviesto masę. Tada beriame imbierą ir cinamoną. Miltus pilant vis maišome tešlą, kad nesusidarytų gumuliukų. Ją suimti į gabalą, įvynioti į maistinį popierių ir dėti į šaldiklį 30 min. Išėmus minkyti nestorą blyną, iš kurioišspausti sausainiukus. Kepti 180 C apie 15 min. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 100 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 150 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydome sviestą, supilame cukrų ir išmaišome. Mušame kiaušinį. Išlydome medų ir supilame į sviesto masę. Tada beriame imbierą ir cinamoną. Miltus pilant vis maišome tešlą, kad nesusidarytų gumuliukų. Ją suimti į gabalą, įvynioti į maistinį popierių ir dėti į šaldiklį 30 min. Išėmus minkyti nestorą blyną, iš kurioišspausti sausainiukus. Kepti 180 C apie 15 min. Skanaus!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą