Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti)
  • 4 vienetai bulvių (nedidelės)
  • 1 vienetas česnakų (mažas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas paprikų (maža, marinuota (arba ne), raudonoji)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • 3 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 20 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti, perpjauti į dvi dalis, kad būtų viena didesnė pusė, išskobti abi bulvės puses.
    Į dubenėlį sudėti smulkiai supjaustytus pievagrybius, papriką, agurkėlį, česnaką, krapus, apiberti druska ir pipirais. Viską išmaišyti.
    Tuomet tolygiai paskirstyti masę į išskobtą didesnę bulvių pusę. Ant viršaus dėti gabalėlį sviesto. Užtepti po šaukštelį ant kiekvienos majonezo ir ant viršaus dėti tarkuotą sūrį. Uždengti bulves antromis, mažosiomis pusėmis, suvynioti kiekvieną bulvę atskirai į foliją. 200 C įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. SKANAUS!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (marinuoti)
  • 4 vienetai bulvių (nedidelės)
  • 1 vienetas česnakų (mažas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas paprikų (maža, marinuota (arba ne), raudonoji)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • 3 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 20 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti, perpjauti į dvi dalis, kad būtų viena didesnė pusė, išskobti abi bulvės puses.
    Į dubenėlį sudėti smulkiai supjaustytus pievagrybius, papriką, agurkėlį, česnaką, krapus, apiberti druska ir pipirais. Viską išmaišyti.
    Tuomet tolygiai paskirstyti masę į išskobtą didesnę bulvių pusę. Ant viršaus dėti gabalėlį sviesto. Užtepti po šaukštelį ant kiekvienos majonezo ir ant viršaus dėti tarkuotą sūrį. Uždengti bulves antromis, mažosiomis pusėmis, suvynioti kiekvieną bulvę atskirai į foliją. 200 C įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. SKANAUS!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų