Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek kiaulienos
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek vištos faršo
  • šiek tiek raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek kiaulienos
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek vištos faršo
  • šiek tiek raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų