Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų
  • 250 gramų paprikų
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 750 gramų jautienos
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 20 gramų čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje, kol pasidaro šviesiai auksinės spalvos. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, svogūnai apibarstomi čili pipirais ir sumaišomi. Kartu sudedama gabaliukais supjaustyta mėsa ir prieskoniai, įpilama truputį vandens, ir nuolat maišant guliašas ištroškinamas. Kai skystis išgaruoja, vėl įpilama truputį vandens arba, jeigu norima, sauso vyno. Mėsai suminkštėjus, sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, juostelėmis supjaustyti pipirai, o po 10 min.— pomidorai. Viskas užpilama vandeniu ir verdama, kol mėsa ir daržovės visiškai suminkštėja.
    Paduodamas guliašas turi būti ryškiai raudonas ir deginantis kaip ugnis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų