Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų abrikosų (marmeladas)
  • 100 gramų juodųjų serbentų (marmeladas)
  • 400 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadračiukais. Kampukus užlenkiam, kad neišbėgtų įdaras. Dedame po šaukštą marmelado. Į vieną - serbentų marmelado, į kitą - abrikosų. Kepame 200 laipsniu orkiatėje 12 - 15 min. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų abrikosų (marmeladas)
  • 100 gramų juodųjų serbentų (marmeladas)
  • 400 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadračiukais. Kampukus užlenkiam, kad neišbėgtų įdaras. Dedame po šaukštą marmelado. Į vieną - serbentų marmelado, į kitą - abrikosų. Kepame 200 laipsniu orkiatėje 12 - 15 min. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų