Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus
  • 500 gramų grietinėlės (plakta)
  • 200 gramų varškės
  • 75 gramai sviesto
  • 1 vienetas želatinos (3 lapai arba pakeliuose)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliuose)
  • 180 gramų tešlos (tešlainiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlainius sudėti į polietileninį maišelį ir sutrupinti kočėlu. Trupinius suberti į molinį dubenį. Ištirpinti sviestą, užpilti ant tešlainių ir gerai sumaišyti. Trupinių tešlą dėti į formą su išstumiamu dugnu ir sluoksnį išlyginti.
    Želatiną mirkyti 2 l vandens 10 min., ištirpinti ir padėti ataušti. Sumaišyti varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinų sultimis, supilti ir išmaišyti želatiną. Kai mišinys kiek sutvirtės, įmaišyti 500 g plaktos grietinėlės ir supilti į formą ant torto pagrindo, išlyginti paviršių. Papuošti galima pabarstukais. Kol duosite į stalą, laikyti šaltai. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus
  • 500 gramų grietinėlės (plakta)
  • 200 gramų varškės
  • 75 gramai sviesto
  • 1 vienetas želatinos (3 lapai arba pakeliuose)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliuose)
  • 180 gramų tešlos (tešlainiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlainius sudėti į polietileninį maišelį ir sutrupinti kočėlu. Trupinius suberti į molinį dubenį. Ištirpinti sviestą, užpilti ant tešlainių ir gerai sumaišyti. Trupinių tešlą dėti į formą su išstumiamu dugnu ir sluoksnį išlyginti.
    Želatiną mirkyti 2 l vandens 10 min., ištirpinti ir padėti ataušti. Sumaišyti varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinų sultimis, supilti ir išmaišyti želatiną. Kai mišinys kiek sutvirtės, įmaišyti 500 g plaktos grietinėlės ir supilti į formą ant torto pagrindo, išlyginti paviršių. Papuošti galima pabarstukais. Kol duosite į stalą, laikyti šaltai. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų