Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas upėtakių (lašišinis)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos (jūros)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- šiek tiek čili pipirų (milteliai)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas upėtakių (lašišinis)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos (jūros)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- šiek tiek čili pipirų (milteliai)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą