Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 350 gramų morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 40 gramų pomidorų padažo
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas fazanų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną).
    Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies.
    Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno.
    Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
    Viskas patroškinama apie 15 min.
    Skanaus.

Autorius: Jonas

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 350 gramų morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 40 gramų pomidorų padažo
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas fazanų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną).
    Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies.
    Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno.
    Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
    Viskas patroškinama apie 15 min.
    Skanaus.

Autorius: Jonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų