Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių (be kauliukų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų kvietinių miltų (su sėlenomis)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 mililitrų vandens (šiltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 40 gramų mielių (šviežios)
  • 150 gramų sūris (brynza)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles sutrupinti ir ištirpinti šiltame vandenyje su cukrumi. Palaikyti 15 min.
    Miltus sumaišyti, sudėti šakute sutrintą sūrį, supilti aliejų ir mieles.
    Išminkyti. Padaryti iš tešlos kamuoliuką, apipurkšti vandeniu ir uždengti. Palaikyti šiltoje vietoje 1 val.
    Tada iškočioti tešlą ir į ją įspausti rateliais supjaustytas alyvuoges. Susukti tešlą ir padėti ant aliejumi pateptos skardos. Sujungta tešlos vieta turi būti apačioje.
    Palaikyti dar 30 min.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Autorius: Verutė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių (be kauliukų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų kvietinių miltų (su sėlenomis)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 mililitrų vandens (šiltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 40 gramų mielių (šviežios)
  • 150 gramų sūris (brynza)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles sutrupinti ir ištirpinti šiltame vandenyje su cukrumi. Palaikyti 15 min.
    Miltus sumaišyti, sudėti šakute sutrintą sūrį, supilti aliejų ir mieles.
    Išminkyti. Padaryti iš tešlos kamuoliuką, apipurkšti vandeniu ir uždengti. Palaikyti šiltoje vietoje 1 val.
    Tada iškočioti tešlą ir į ją įspausti rateliais supjaustytas alyvuoges. Susukti tešlą ir padėti ant aliejumi pateptos skardos. Sujungta tešlos vieta turi būti apačioje.
    Palaikyti dar 30 min.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Autorius: Verutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų