Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių (juodosios)
- 3 česnakų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai pomidorų pastos (maži, geltoni)
- šiek tiek majonezo
- 100 gramų dešros (daktariška)
- 50 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešrą supjaustyti plonomis riekelėmis ir, susukus varpelio formą, apačioje susmeigti mediniu smeigtuku.
Morkas bei sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su išspaustu česnaku bei majonezu.
Morkų ir sūrio salotomis įdarykite susuktas dešros riekeles.
Papuoškite „varpelius“ juodosiomis alyvuogėmis ir, sudėję į lėšktę, jei norite, papuoškite petražolėmis bei mažais geltonais pomidoriukais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių (juodosios)
- 3 česnakų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 3 vienetai pomidorų pastos (maži, geltoni)
- šiek tiek majonezo
- 100 gramų dešros (daktariška)
- 50 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešrą supjaustyti plonomis riekelėmis ir, susukus varpelio formą, apačioje susmeigti mediniu smeigtuku.
Morkas bei sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su išspaustu česnaku bei majonezu.
Morkų ir sūrio salotomis įdarykite susuktas dešros riekeles.
Papuoškite „varpelius“ juodosiomis alyvuogėmis ir, sudėję į lėšktę, jei norite, papuoškite petražolėmis bei mažais geltonais pomidoriukais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą