Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek kakavos (papuošimui)
  • 2 saujos lazdyno reišutų
  • šiek tiek lazdyno reišutų (papuošimui)
  • 0.5 stiklinės medaus
  • 1 sauja saulėgrąžų (lukštentos)
  • 500 gramų sausainių
  • 120 gramų juodojo šokolado (70%)
  • 50 gramų sviesto
  • 2 saujos razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą išlydyti, įdėti sviesto, supilti medų ir viską išmaišyti.
    Gautą masę užpilti ant smulkiai sulaužytų sausainių ir išmaišyti.
    Įberti riešutų ir saulėgrąžų.
    Nuplikyti razinas, taip pat suberti į masę ir viską išmaišyti.
    Indą, į kurį krėsime masę, iškloti maistine plėvele.
    Sukrėsti masę ir įdėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
    Kai sustings, išimti, apiberti kakava ir papuošti lazdyno riešutais.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek kakavos (papuošimui)
  • 2 saujos lazdyno reišutų
  • šiek tiek lazdyno reišutų (papuošimui)
  • 0.5 stiklinės medaus
  • 1 sauja saulėgrąžų (lukštentos)
  • 500 gramų sausainių
  • 120 gramų juodojo šokolado (70%)
  • 50 gramų sviesto
  • 2 saujos razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą išlydyti, įdėti sviesto, supilti medų ir viską išmaišyti.
    Gautą masę užpilti ant smulkiai sulaužytų sausainių ir išmaišyti.
    Įberti riešutų ir saulėgrąžų.
    Nuplikyti razinas, taip pat suberti į masę ir viską išmaišyti.
    Indą, į kurį krėsime masę, iškloti maistine plėvele.
    Sukrėsti masę ir įdėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
    Kai sustings, išimti, apiberti kakava ir papuošti lazdyno riešutais.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų