Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (rauginti)
- 2 vienetai bulvių (su lupenom, virtos)
- 300 gramų kopūstų (rauginti)
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 100 gramų pupelių (konservuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų žirnių (konservuoti)
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus (saulėgrąžų nerafinuotas)
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, morkas, burokėlius, agurkus supjaustyti šiaudeliais.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę ir pakepinti aliejuje, pasūdyti.
Visus produktus sumaišyti, užpilti nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi, pagardinti pipirais ir kapotais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (rauginti)
- 2 vienetai bulvių (su lupenom, virtos)
- 300 gramų kopūstų (rauginti)
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 100 gramų pupelių (konservuotos)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų žirnių (konservuoti)
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus (saulėgrąžų nerafinuotas)
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, morkas, burokėlius, agurkus supjaustyti šiaudeliais.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę ir pakepinti aliejuje, pasūdyti.
Visus produktus sumaišyti, užpilti nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi, pagardinti pipirais ir kapotais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą