Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai apelsinų
  • 300 gramų cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo sirupo
  • 500 gramų morkų
  • 500 gramų paprikų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 500 gramų svogūnų
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką nuvalyti ir pakepti su aliejum. Cukiniją, morkas, svogūnus susmulkinti kubeliais, užpilti aliejaus ir troškinti 20 min. Sudėti paprikų juosteles, nuluptus pomidorus ir apelsinus. Patroškinti 5 min, supilti pomidorų padažą, berti cukrų, druską, citrinos rūgštį ir pilti šlakelyje vandens tirpytą krakmolą. Išmaišyti, troškinti dar 5 min, sudėti keptą česnaką, sumaišyti. Dėti į stiklainius, užsukti.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai apelsinų
  • 300 gramų cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo sirupo
  • 500 gramų morkų
  • 500 gramų paprikų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 500 gramų svogūnų
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką nuvalyti ir pakepti su aliejum. Cukiniją, morkas, svogūnus susmulkinti kubeliais, užpilti aliejaus ir troškinti 20 min. Sudėti paprikų juosteles, nuluptus pomidorus ir apelsinus. Patroškinti 5 min, supilti pomidorų padažą, berti cukrų, druską, citrinos rūgštį ir pilti šlakelyje vandens tirpytą krakmolą. Išmaišyti, troškinti dar 5 min, sudėti keptą česnaką, sumaišyti. Dėti į stiklainius, užsukti.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų