Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 200 gramų daržovių (šaldytos (pvz., morkos, šparaginės pupelės, paprikos, brokoliai, kukurūzai))
- šiek tiek svogūnų laiškų
- 1 stiklinė grikių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus.
Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels.
Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite.
Pakepinus, atvėsinkite.
Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius.
Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min.
Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais.
Skaniausia valgyti ką tik išvirtus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 200 gramų daržovių (šaldytos (pvz., morkos, šparaginės pupelės, paprikos, brokoliai, kukurūzai))
- šiek tiek svogūnų laiškų
- 1 stiklinė grikių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus.
Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels.
Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite.
Pakepinus, atvėsinkite.
Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius.
Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min.
Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais.
Skaniausia valgyti ką tik išvirtus.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą