Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio paprikų (raudonoji, dribsniai)
  • 3/4 stiklinės paprikų (raudonoji, supjaustyta)
  • 3/4 stiklinės svogūnų (smulkinti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • 3/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 6 vienetai cukinijos (apvalioji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame puode su pasūdytu vandenius apie 10 min. apvirti cukinijas. Galima naudoti ne tik apvalias, bet ir paprastas. Ypatingai tinka mažesnės.
    Išvirusias cukinijas sudėti į lėkštę ir leisti atvėsti.
    Ataušusias cukinijas perpjauti pusiau, išskobti jų vidų (vidurius pasilikti) ir leisti išskobtoms cukinijoms nusivarvėti.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti jame apie 5 min. susmulkintas paprikas, svogūnus.
    Tuomet sudėti į keptuvę susmulkintą česnaką ir maišant pakepinti dar apie 2 min.
    Į keptuvėje pasigamintą mišinį sudėti susmulkintą cukinijų minkštimą, paskaninti druska bei pipirais ir maišant patroškinti keletą min.
    Daržovių mišiniui atvėsus sudėti pusę nurodyto sūrio kiekio, džiūvėsėlius, įmušti kiaušinius ir viską išmaišyti.
    Sudėti išskobtas cukinijų puseles į aliejumi pateptą kepimo skardą ir įdaryti jas pasigamintu daržovių, sūrio, džiūvėsėlių bei kiaušinių mišiniu.
    Įdarytas cukinijas apibarstyti likusiu sūriu, apibarstyti pipirais ir kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus iš karto patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio paprikų (raudonoji, dribsniai)
  • 3/4 stiklinės paprikų (raudonoji, supjaustyta)
  • 3/4 stiklinės svogūnų (smulkinti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • 3/4 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 6 vienetai cukinijos (apvalioji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame puode su pasūdytu vandenius apie 10 min. apvirti cukinijas. Galima naudoti ne tik apvalias, bet ir paprastas. Ypatingai tinka mažesnės.
    Išvirusias cukinijas sudėti į lėkštę ir leisti atvėsti.
    Ataušusias cukinijas perpjauti pusiau, išskobti jų vidų (vidurius pasilikti) ir leisti išskobtoms cukinijoms nusivarvėti.
    Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti jame apie 5 min. susmulkintas paprikas, svogūnus.
    Tuomet sudėti į keptuvę susmulkintą česnaką ir maišant pakepinti dar apie 2 min.
    Į keptuvėje pasigamintą mišinį sudėti susmulkintą cukinijų minkštimą, paskaninti druska bei pipirais ir maišant patroškinti keletą min.
    Daržovių mišiniui atvėsus sudėti pusę nurodyto sūrio kiekio, džiūvėsėlius, įmušti kiaušinius ir viską išmaišyti.
    Sudėti išskobtas cukinijų puseles į aliejumi pateptą kepimo skardą ir įdaryti jas pasigamintu daržovių, sūrio, džiūvėsėlių bei kiaušinių mišiniu.
    Įdarytas cukinijas apibarstyti likusiu sūriu, apibarstyti pipirais ir kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus iš karto patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų