Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (padažui)
- 0.5 vieneto salotų (iceberg, gūželė)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (padažui)
- 4 vienetai batono (arba čiabata, riekės)
- 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (arba "Džiugas", tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas, padažui)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės (padažui)
- 3 vienetai ančiuvių (aliejuje, padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batoną supjaustyti kubeliais ir apskrudinti orkaitėje (kad vos pagelstų; būna tų kubelių ir pirkti jau gatavų). Iš padažui skirtų produktų, tik be sūrio, gerai sumiksuoti vientisą tyrelę (kokteiliniu mikseriu, blenderiu ar šakute pavargti), įmaišyti 2 šaukštus tarkuoto parmezano. Į lėkštes plėšyti salotas, barstyti skrebučius, laistyti padažą ir ant viršaus dar pabarstyti sūrio (dar galima papuošti vienu kitu ančiuviu).
Receptas dviems.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (padažui)
- 0.5 vieneto salotų (iceberg, gūželė)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (padažui)
- 4 vienetai batono (arba čiabata, riekės)
- 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (arba "Džiugas", tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas, padažui)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės (padažui)
- 3 vienetai ančiuvių (aliejuje, padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batoną supjaustyti kubeliais ir apskrudinti orkaitėje (kad vos pagelstų; būna tų kubelių ir pirkti jau gatavų). Iš padažui skirtų produktų, tik be sūrio, gerai sumiksuoti vientisą tyrelę (kokteiliniu mikseriu, blenderiu ar šakute pavargti), įmaišyti 2 šaukštus tarkuoto parmezano. Į lėkštes plėšyti salotas, barstyti skrebučius, laistyti padažą ir ant viršaus dar pabarstyti sūrio (dar galima papuošti vienu kitu ančiuviu).
Receptas dviems.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą