Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (padažui)
  • 0.5 vieneto salotų (iceberg, gūželė)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (padažui)
  • 4 vienetai batono (arba čiabata, riekės)
  • 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (arba "Džiugas", tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas, padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės (padažui)
  • 3 vienetai ančiuvių (aliejuje, padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batoną supjaustyti kubeliais ir apskrudinti orkaitėje (kad vos pagelstų; būna tų kubelių ir pirkti jau gatavų). Iš padažui skirtų produktų, tik be sūrio, gerai sumiksuoti vientisą tyrelę (kokteiliniu mikseriu, blenderiu ar šakute pavargti), įmaišyti 2 šaukštus tarkuoto parmezano. Į lėkštes plėšyti salotas, barstyti skrebučius, laistyti padažą ir ant viršaus dar pabarstyti sūrio (dar galima papuošti vienu kitu ančiuviu).

    Receptas dviems.

Autorius: Sniegė

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (padažui)
  • 0.5 vieneto salotų (iceberg, gūželė)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (padažui)
  • 4 vienetai batono (arba čiabata, riekės)
  • 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (arba "Džiugas", tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas, padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės (padažui)
  • 3 vienetai ančiuvių (aliejuje, padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batoną supjaustyti kubeliais ir apskrudinti orkaitėje (kad vos pagelstų; būna tų kubelių ir pirkti jau gatavų). Iš padažui skirtų produktų, tik be sūrio, gerai sumiksuoti vientisą tyrelę (kokteiliniu mikseriu, blenderiu ar šakute pavargti), įmaišyti 2 šaukštus tarkuoto parmezano. Į lėkštes plėšyti salotas, barstyti skrebučius, laistyti padažą ir ant viršaus dar pabarstyti sūrio (dar galima papuošti vienu kitu ančiuviu).

    Receptas dviems.

Autorius: Sniegė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų