Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės prandinės
  • 8 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 skiltelės česnakų
  • 4 žiupsneliai druskos
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 1 skardinė konservuotų pupelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės prandinės
  • 8 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 skiltelės česnakų
  • 4 žiupsneliai druskos
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 1 skardinė konservuotų pupelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome gabaliukais, pabarstome druska ir pipirais. Apkepame aliejuje.
  2. Bulves nuplauname nuskutame ir supjauname kubeliais.
  3. Svogūnus ir morkas supjaustome ir apkepme aliejuje, gale pridedame pomidorų pastos.
  4. Viską išdaliname į keturis čenachams skirtus puodelius:
    Bulves, pupeles, mėsą, keptus svogūnus su morkomis.
    Užpilame verdančiu vandeniu ir troškiname orkaitėje 200°C karštyje 90 min.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų