Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų burokėlių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas obuolių
  • 200 gramų žirnių (konservuoti)
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus (iš vynuogių kauliukų)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų burokėlių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas obuolių
  • 200 gramų žirnių (konservuoti)
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus (iš vynuogių kauliukų)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius išvirti, nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
  2. Svogūną ir obuolį smulkiai supjaustyti ir kartu su žirneliais sudėti į burokėlius.
  3. Viską išmaišyti su aliejumi, paskaninti druska ir pipirais.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų