Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto apelsinų (žievelė)
  • 1 stiklinė pomidorų padažo
  • 900 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1.5 stiklinės sultinio
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (konservuoti, smulkinti)
  • 8 vienetai tortilijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną pasūdykite, aptepkite aliejumi, įdėkite į indą ir įkiškite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
    Pagaminkite padažą: Į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, apelsino žievelę, čili. Užvirkite ir virinkite pusė valandos, kol sultinys pradės tirštėti.
    Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant labai silpnos ugnies.
    Tortilas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos tortilos uždėkite pagamintos iš mėsos masės ir susukite.
    Patiekite su guakamole (žr. meksikietiškus patiekalus), grietine ir troškintomis raudonomis pupelėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų