Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 150 gramų grietinėlės
  • 300 gramų dešros (daktariška)
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais ir dedamos vienu sluoksniu į indą. Ant viršaus vienu sluoksniu dedama daktariška dešra ir smulkiai pjaustyti svogūnai. Tuomet dar vienas sluoksnis bulvių ir tarkuotas fermentinis sūris. Viską užpilam 150 g grietinėlės ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame kol grietinėlė užvirs. (Druska ir pipirai pagal skonį)

Autorius: viktoras

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 150 gramų grietinėlės
  • 300 gramų dešros (daktariška)
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais ir dedamos vienu sluoksniu į indą. Ant viršaus vienu sluoksniu dedama daktariška dešra ir smulkiai pjaustyti svogūnai. Tuomet dar vienas sluoksnis bulvių ir tarkuotas fermentinis sūris. Viską užpilam 150 g grietinėlės ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame kol grietinėlė užvirs. (Druska ir pipirai pagal skonį)

Autorius: viktoras

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų