Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- 2 skiltelės česnakų
- 20 gramų krapų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas sūris (su krapais ir raugintais agurkais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti.
Sutrynus palikti atvėsti.
Česnakus išspausti, krapus susmulkinti.
Į bulves įmušti kiaušinį, sudėti česnaką, krapus, miltus ir gerai išmaišyti.
Iš gautos masės suformuoti zrazus, į kurių vidų įdėti sūrio ir maždaug po 2-3 krevetes.
Suformuotus zrazus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių apie 7 min.
Patiekti karštus su mėgstamu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- 2 skiltelės česnakų
- 20 gramų krapų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas sūris (su krapais ir raugintais agurkais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti.
Sutrynus palikti atvėsti.
Česnakus išspausti, krapus susmulkinti.
Į bulves įmušti kiaušinį, sudėti česnaką, krapus, miltus ir gerai išmaišyti.
Iš gautos masės suformuoti zrazus, į kurių vidų įdėti sūrio ir maždaug po 2-3 krevetes.
Suformuotus zrazus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių apie 7 min.
Patiekti karštus su mėgstamu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą