Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 skiltelės česnakų
  • 20 gramų krapų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas sūris (su krapais ir raugintais agurkais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti.
    Sutrynus palikti atvėsti.
    Česnakus išspausti, krapus susmulkinti.
    Į bulves įmušti kiaušinį, sudėti česnaką, krapus, miltus ir gerai išmaišyti.
    Iš gautos masės suformuoti zrazus, į kurių vidų įdėti sūrio ir maždaug po 2-3 krevetes.
    Suformuotus zrazus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių apie 7 min.
    Patiekti karštus su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Klaudija

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 skiltelės česnakų
  • 20 gramų krapų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 200 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas sūris (su krapais ir raugintais agurkais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti.
    Sutrynus palikti atvėsti.
    Česnakus išspausti, krapus susmulkinti.
    Į bulves įmušti kiaušinį, sudėti česnaką, krapus, miltus ir gerai išmaišyti.
    Iš gautos masės suformuoti zrazus, į kurių vidų įdėti sūrio ir maždaug po 2-3 krevetes.
    Suformuotus zrazus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių apie 7 min.
    Patiekti karštus su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Klaudija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų