Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių (virtos su lupyna)
- šiek tiek mairūnų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirtos bulvės nulupamos ir sumalamos mėsamale.
Į maltas bulves sudedami kiaušinių tryniai, mairūnas, petražolių lapelių, išplakti kiaušinių baltymai, pasūdoma ir viskas lengvai sumaišoma.
Šakute imama po truputį masės, dedama į aliejumi išteptą skardą ir kepama karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-30 min.
Valgoma su žuvies ar mėsos patiekalais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių (virtos su lupyna)
- šiek tiek mairūnų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirtos bulvės nulupamos ir sumalamos mėsamale.
Į maltas bulves sudedami kiaušinių tryniai, mairūnas, petražolių lapelių, išplakti kiaušinių baltymai, pasūdoma ir viskas lengvai sumaišoma.
Šakute imama po truputį masės, dedama į aliejumi išteptą skardą ir kepama karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-30 min.
Valgoma su žuvies ar mėsos patiekalais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą