Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (su grūdeliais)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulienos kumpio
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 mililitrų acto (baltas, vyno)
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų sultinio
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, išvirti, atvėsinti, supjaustyti kubeliais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Kumpį supjaustyti gabalėliais, pakepti. Susmulkinti svogūną ir česnaką, sudėti ant kepančio kumpio, įpilti alyvuogių aliejaus.
Sumaišyti actą, garstyčias ir sultinį. Kiaušinį išvirti, supjaustyti šiaudeliais.
Bulves užpilti acto padažu. Sudėti kumpį, užpilti aliejų, kuriame kepė mėsa. Sumaišyti, sudėti kiaušinio šiaudelius ir žalumynus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių (su grūdeliais)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulienos kumpio
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 mililitrų acto (baltas, vyno)
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų sultinio
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, išvirti, atvėsinti, supjaustyti kubeliais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Kumpį supjaustyti gabalėliais, pakepti. Susmulkinti svogūną ir česnaką, sudėti ant kepančio kumpio, įpilti alyvuogių aliejaus.
Sumaišyti actą, garstyčias ir sultinį. Kiaušinį išvirti, supjaustyti šiaudeliais.
Bulves užpilti acto padažu. Sudėti kumpį, užpilti aliejų, kuriame kepė mėsa. Sumaišyti, sudėti kiaušinio šiaudelius ir žalumynus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą