Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (kubeliais pjaustytos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 200 gramų salierų
  • 200 gramų svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kiaulės lašinių (kubeliais pjaustyti)
  • 750 gramų menkių
  • 0.5 litro pieno
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 litro sultinio (mėsos)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų