Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 vienetai dešrelių (Biovela)
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 50 gramų sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 vienetai dešrelių (Biovela)
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 50 gramų sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pašildome pieną, į jį dedame sviestą, mieles, kiaušinį, druską, cukrų ir viską gerai išmaišome.
    Į dubenį įdedame miltus ir supilame paruoštą pieną, Viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir paliekame 1-1,5 val pastovėti, kad tešla pakiltų.
    Dešrelės šiek tiek apkepame keptuvėje, įpylus 2 šaukštus alyvuogių aliejaus.
    Pakilusią tešlą paminkome ir padaliname į 10-12 vienų dalių. Kiekvieną dalį iškočiojame į juostelę ir įsukame į ją pusę dešrelės. Dedame ant kepimo skardos.
    Kepame 25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Po to ištepame plaktu kiaušiniu ir pabarstome baziliku ar sezamo sėklomis. Kepame dar 5 min.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų