Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kopūstų (nedidelis)
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 3 stiklinės ryžių (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje.
    Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
    Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus.
    Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite.
    Patiekite su bulvių koše.
    Skanaus!

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kopūstų (nedidelis)
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 3 stiklinės ryžių (virti)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išpjaukite kopūsto kotą, o kopūstą 15 min. pavirkite pasūdytame vandenyje.
    Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
    Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus.
    Paruoštus balandėlius dėkite į puodą, užpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir 15 min. troškinkite.
    Patiekite su bulvių koše.
    Skanaus!

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų