Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių (žaliosios, be kauliukų)
  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, kapotas)
  • 3 vienetai bulvių
  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti, kapoti)
  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (džiovintos, kapotos)
  • 3 vienetai svogūnų (nedideli)
  • 500 gramų veršio faršo (ir kaiulienos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 8 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 250 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (česnakinė)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek čili pipirų (malti prieskoniai)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves nuplauti ir nulupti. Bulves supjaustyti griežinėliais, morkas - rėžiukais, česnako skilteles sutarkuoti smulkiai, svogūną smulkiai sukapoti. Baklažaną pjaustyti kubeliais, arba tiesiog netaisyklingos formos gabaliukais.

    Aliejuje pakepinti česnaką su svogūnais, sudėti druska bei pipirais pagardintą faršą ir maišant apkepinti. Kai faršas paruduoja, sudėti baklažaną. Maišant troškinti, netrukus supilant sojos bei austrių padažus.

    Kepimo indą patepti aliejumi. Dėlioti druska pagardintas bulves, ant jų dėti faršo įdarą. Ant faršo barstyti morkų griežinėlius bei dalį žiedeliais supjaustytų alyvuogių.

    Ant viršaus patepti pomidorų padažą, sumaišytą su baziliku, užbarstyti likusias žiedeliais supjaustytas alyvuoges.

    Išplakti kiaušinius su pienu, įberti į šį plakinį krapų bei petražolių ir vėl paplakus, užpilti viską ant apkepo.

    Ant viršaus užbarstyti tarkuotą sūrį ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį, 40 min.

    Skanaus!

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių (žaliosios, be kauliukų)
  • 1 vienetas baklažanų
  • šiek tiek bazilikų (džiovintas, kapotas)
  • 3 vienetai bulvių
  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti, kapoti)
  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių (džiovintos, kapotos)
  • 3 vienetai svogūnų (nedideli)
  • 500 gramų veršio faršo (ir kaiulienos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 8 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 250 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (česnakinė)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek čili pipirų (malti prieskoniai)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves nuplauti ir nulupti. Bulves supjaustyti griežinėliais, morkas - rėžiukais, česnako skilteles sutarkuoti smulkiai, svogūną smulkiai sukapoti. Baklažaną pjaustyti kubeliais, arba tiesiog netaisyklingos formos gabaliukais.

    Aliejuje pakepinti česnaką su svogūnais, sudėti druska bei pipirais pagardintą faršą ir maišant apkepinti. Kai faršas paruduoja, sudėti baklažaną. Maišant troškinti, netrukus supilant sojos bei austrių padažus.

    Kepimo indą patepti aliejumi. Dėlioti druska pagardintas bulves, ant jų dėti faršo įdarą. Ant faršo barstyti morkų griežinėlius bei dalį žiedeliais supjaustytų alyvuogių.

    Ant viršaus patepti pomidorų padažą, sumaišytą su baziliku, užbarstyti likusias žiedeliais supjaustytas alyvuoges.

    Išplakti kiaušinius su pienu, įberti į šį plakinį krapų bei petražolių ir vėl paplakus, užpilti viską ant apkepo.

    Ant viršaus užbarstyti tarkuotą sūrį ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį, 40 min.

    Skanaus!

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų