Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai baklažanų
  • 2 česnakų
  • 50 gramų graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažaną supjaustykite išilgai plonomis (3-5 mm) juostelėmis. Pabarstykite jas druska, prispauskite su kokiu nors presu ir palikite 20 min.
    Vėliau nuspauskite, nuplaukite ir išdžiovinkite.
    Apkepkite svieste baklažano riekeles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Apkeptus baklažanus paguldykite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
    Įdarui susmulkinkite riešutus, įspauskite į juos česnaką.
    Ant kiekvienos baklažano juostelės uždėkite riešutinio įdaro ir suvyniokite. Suktinukus sudėkite į lėkštę, papuoškite žalumynais, granatų sėklomis arba citrinos griežinėliais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai baklažanų
  • 2 česnakų
  • 50 gramų graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažaną supjaustykite išilgai plonomis (3-5 mm) juostelėmis. Pabarstykite jas druska, prispauskite su kokiu nors presu ir palikite 20 min.
    Vėliau nuspauskite, nuplaukite ir išdžiovinkite.
    Apkepkite svieste baklažano riekeles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Apkeptus baklažanus paguldykite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
    Įdarui susmulkinkite riešutus, įspauskite į juos česnaką.
    Ant kiekvienos baklažano juostelės uždėkite riešutinio įdaro ir suvyniokite. Suktinukus sudėkite į lėkštę, papuoškite žalumynais, granatų sėklomis arba citrinos griežinėliais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų