Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai baklažanų (nedideli)
  • šiek tiek dašių (2 šakelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 3 valgomieji šaukštai ryžių (apvaliagrūdžiai)
  • 3 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti, pabarstyti pipirais.
    Nupjauti baklažanų galus prie kotelių. Kiekvieną baklažaną 3-4 cenimetrus išilgai įpjauti, į įpjovas prikimšti ryžių. Įdarytus baklažanus iš abiejų pusių apkepti įkaitintame aliejuje ir vienu sluoksniu sudėti į troškintuvą.
    Svogūnus smulkiai supjaustyti, apkepinti, kol pagels, suberti ant baklažanų. Ant viršaus sudėti nuluptus ir plonom riekelėm supjaustytus pomidorus.
    Į troškintuvą įpilti truputėlį vandens, uždengti ir 15-20 minučių patroškinti.
    Prieš baigiant įberti pagal skonį druskos, susmulkintus dašius.
    Patiekiami karšti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų