Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai baklažanų
- šiek tiek česnakų
- 5 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek majonezo (po šaukštelį kiekvienai porcijai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus ir pomidorus supjaustom nestorais griežinėliais, ant vidutinės ugnies apkepam baklažanus iš vienos pusės, apverčiam, ant viršaus sudedam pomidorų grežinėlius patepam majonezu, uždarom 1-2 min. keptuvę, kad pomidorai pasitroškintų. Lėkštėje padedam servetėlė ant jos sudedam iškeptus kepaliukus ir pabarstom česnaku (jei pabarstysit keptuvėje, beveik nesijaus česnako skonio).
Kaip garnyras - labai skanu su balta skrudinta duona batonu.
Patiekalą galima papuošt šviežia petražole :)
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai baklažanų
- šiek tiek česnakų
- 5 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek majonezo (po šaukštelį kiekvienai porcijai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus ir pomidorus supjaustom nestorais griežinėliais, ant vidutinės ugnies apkepam baklažanus iš vienos pusės, apverčiam, ant viršaus sudedam pomidorų grežinėlius patepam majonezu, uždarom 1-2 min. keptuvę, kad pomidorai pasitroškintų. Lėkštėje padedam servetėlė ant jos sudedam iškeptus kepaliukus ir pabarstom česnaku (jei pabarstysit keptuvėje, beveik nesijaus česnako skonio).
Kaip garnyras - labai skanu su balta skrudinta duona batonu.
Patiekalą galima papuošt šviežia petražole :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą