Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 1.5 vieneto citrinų
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai greipfruktų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto paprikų (raudona, saldžioji)
- šiek tiek petražolių (šviežios)
- 1/3 vieneto porų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite šviežiai išspaustomis pusės citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Greipfrutus perpjaukite per pusę, išskobkite minkštimą ir atskirkite jį nuo karčiųjų baltų pertvarėlių, o išsiskyrusias sultis supilkite į atskirą indelį.
Porus ir papriką smulkiai supjaustykite.
Visus komponentus sumaišykite dubenėlyje, pagardinkite druska, cukrumi, pipirais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, aliejumi ir permaišykite.
Į išskobtas greipfrutų puseles dėkite paruoštų salotų, apšlakstykite šviežiai išspaustomis 1 citrinos sultimis, papuoškite petražolių lapeliais ir patiekite į stalą.
Patarimas: Šioms salotoms galite naudoti svogūnus. Jie bus švelnesnio skonio ir kvapo, jei supjausčius perliesite karštu vandeniu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 1.5 vieneto citrinų
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai greipfruktų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto paprikų (raudona, saldžioji)
- šiek tiek petražolių (šviežios)
- 1/3 vieneto porų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite šviežiai išspaustomis pusės citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Greipfrutus perpjaukite per pusę, išskobkite minkštimą ir atskirkite jį nuo karčiųjų baltų pertvarėlių, o išsiskyrusias sultis supilkite į atskirą indelį.
Porus ir papriką smulkiai supjaustykite.
Visus komponentus sumaišykite dubenėlyje, pagardinkite druska, cukrumi, pipirais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, aliejumi ir permaišykite.
Į išskobtas greipfrutų puseles dėkite paruoštų salotų, apšlakstykite šviežiai išspaustomis 1 citrinos sultimis, papuoškite petražolių lapeliais ir patiekite į stalą.
Patarimas: Šioms salotoms galite naudoti svogūnus. Jie bus švelnesnio skonio ir kvapo, jei supjausčius perliesite karštu vandeniu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą