Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (nedideli)
- 1 vienetas avokadų
- 2 vienetai bazilikų (šakelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas jautienos liežuvio (virtas)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokadą supjaustyti kubeliais, agurkus ir virtą jaučio liežuvį šiaudeliais.
Du valgomuosius šaukštus citrinos sulčių sumaišyti su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
Sumaišyti visus produktus su užpilu ir papuošti baziliko šakelėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (nedideli)
- 1 vienetas avokadų
- 2 vienetai bazilikų (šakelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas jautienos liežuvio (virtas)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokadą supjaustyti kubeliais, agurkus ir virtą jaučio liežuvį šiaudeliais.
Du valgomuosius šaukštus citrinos sulčių sumaišyti su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
Sumaišyti visus produktus su užpilu ir papuošti baziliko šakelėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą