Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti)
  • 150 gramų svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 500 gramų avienos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti)
  • 150 gramų svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 500 gramų avienos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sukapokite svogūnus ir česnaką.
    Jei neturite konservuotų pomidorų tiks ir švieži. Jei naudosite šviežius pomidorus, juos nulupkite ir sutrinkite su trintuvu.
    2-3 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
    Sudėkite avienos gabaliukus, pakepinkite 5-7 minutes iš abiejų pusių.
    Sudėkite pomidorų tyrę, SANTA MARIA raudonėlį, prieskonių ir troškinkite 40-50 minučių.
    Labai skanu su ryžiais.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų