Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 saujos pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustyti gabaliukais, svogūną - pusžiedžiais.
    Sumaišyti mėsą, svogūnus, pomidoriukus, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti granatų sulčių, viską gerai išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis šaldytuve.
    Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, sudėti mėsą su daržovėmis ir marinatu ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant apie 1 minutę.
    Vėliau uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti, retkarčiais pamaišant, kol išgaruos skystis.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 saujos pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 kilogramas avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustyti gabaliukais, svogūną - pusžiedžiais.
    Sumaišyti mėsą, svogūnus, pomidoriukus, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti granatų sulčių, viską gerai išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis šaldytuve.
    Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, sudėti mėsą su daržovėmis ir marinatu ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant apie 1 minutę.
    Vėliau uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti, retkarčiais pamaišant, kol išgaruos skystis.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų