Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus pudros
- 200 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 150 gramų sviesto
- 45 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles ištirpdyti piene su 2 šaukštais cukraus.
Tada įmušti kiaušinį, įdėti miltų, kad tešla būtų lengvai minkoma, ir viską gerai išminkyti.
Kai išsiminko, įdėti truputėlį sviesto ir vėl gerai išminkyti.
Tešlą palikti iškilti apie 45-50 min.
Kai tešla iškyla, ją padalinti į dvi dalis (kad būtų lengviau).
Vieną dalį iškočioti į didelį keturkampį-stačiakampį.
Iškočiotą tešlą apibarstyti likusiu cukrumi bei cinamonu.
Tada susukti tešlą į pailgą vyniotinį ir supjaustyti į norimo dydžio bandeles.
Skardą ištepti sviestu bei pabarstyti miltais ir sudėti bandeles.
Tą patį daryti su kitu tešlos gabalu.
Bandeles kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Iškepusias bandeles apibarstyti cukraus pudra bei norimais priedais.
Skanaus!!!!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus pudros
- 200 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 150 gramų sviesto
- 45 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles ištirpdyti piene su 2 šaukštais cukraus.
Tada įmušti kiaušinį, įdėti miltų, kad tešla būtų lengvai minkoma, ir viską gerai išminkyti.
Kai išsiminko, įdėti truputėlį sviesto ir vėl gerai išminkyti.
Tešlą palikti iškilti apie 45-50 min.
Kai tešla iškyla, ją padalinti į dvi dalis (kad būtų lengviau).
Vieną dalį iškočioti į didelį keturkampį-stačiakampį.
Iškočiotą tešlą apibarstyti likusiu cukrumi bei cinamonu.
Tada susukti tešlą į pailgą vyniotinį ir supjaustyti į norimo dydžio bandeles.
Skardą ištepti sviestu bei pabarstyti miltais ir sudėti bandeles.
Tą patį daryti su kitu tešlos gabalu.
Bandeles kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Iškepusias bandeles apibarstyti cukraus pudra bei norimais priedais.
Skanaus!!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą