REKLAMA

naujienų portalas tv3.lt

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai arbūzų
  • 0.5 gabalo varškės (sūrelis)
  • 1 valgomasis šaukštas anyžių
  • 1 pundelis mėtų (šviežios)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai arbūzų
  • 0.5 gabalo varškės (sūrelis)
  • 1 valgomasis šaukštas anyžių
  • 1 pundelis mėtų (šviežios)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į lėkštę dedame arbūzo gabaliukus, pjaustytą gabaliukais naminį varškės sūrį. Pabarstome anyžiais. Papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Valgyti šaukšteliu.

    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų