Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 mililitrų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 1 porcija.
    Apelsiną gerai nuplauname ir nuskutame žievelę.
    Supilame į puodą vandenį, sudedame cukrų, apelsino žievelę, užverdame ir paverdame dar apie 5 min.
    Apelsino minkštimą gražiai išlupame iš odelių, susmulkiname, dedame į puodą ir pavirę keletą min. nukeliame nuo ugnies.
    Pridedame citrinos sulčių, išmaišome ir atvėsiname.
    Patiekiame šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 mililitrų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 1 porcija.
    Apelsiną gerai nuplauname ir nuskutame žievelę.
    Supilame į puodą vandenį, sudedame cukrų, apelsino žievelę, užverdame ir paverdame dar apie 5 min.
    Apelsino minkštimą gražiai išlupame iš odelių, susmulkiname, dedame į puodą ir pavirę keletą min. nukeliame nuo ugnies.
    Pridedame citrinos sulčių, išmaišome ir atvėsiname.
    Patiekiame šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų