Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai anyžių (ar pankolis)
- 150 gramų cukraus pudros
- 700 gramų kvietinių miltų (tiek, kad būtų vid. kietumo tešla)
- 225 mililitrai raudonojo vyno (geros kokybės)
- šiek tiek druskos
- 225 mililitrai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprasti, skanūs, tinkantys kukliam Kūčių stalui sausainėliai
Pirmiausia cukraus pudrą sumaišome su aliejumi ir vynu. Beriame druską, miltus. Užminkome tešlą, suberiame sumaltus prieskonius. Uždengiame maistine plėvele ir paliekame pusvalandžiui. Po pusvalandžio iš tešlos formuojame riestainėlius ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Iš viso kiekio tešlos turėtų gautis dvi skardos riestainėlių. Papuošiame anyžiaus arba pankolio sėklomis (nemaltomis). Kepame 160C karščio orkaitėje apie 40 min.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai anyžių (ar pankolis)
- 150 gramų cukraus pudros
- 700 gramų kvietinių miltų (tiek, kad būtų vid. kietumo tešla)
- 225 mililitrai raudonojo vyno (geros kokybės)
- šiek tiek druskos
- 225 mililitrai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprasti, skanūs, tinkantys kukliam Kūčių stalui sausainėliai
Pirmiausia cukraus pudrą sumaišome su aliejumi ir vynu. Beriame druską, miltus. Užminkome tešlą, suberiame sumaltus prieskonius. Uždengiame maistine plėvele ir paliekame pusvalandžiui. Po pusvalandžio iš tešlos formuojame riestainėlius ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Iš viso kiekio tešlos turėtų gautis dvi skardos riestainėlių. Papuošiame anyžiaus arba pankolio sėklomis (nemaltomis). Kepame 160C karščio orkaitėje apie 40 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą