Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų abrikosų (džiovinti)
- 1 sauja bazilikų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 6 vienetai datulių (džiovintos)
- 2 vienetai gvazdikėlių
- 0.5 stiklinės migdolų
- 0.5 stiklinės ryžių
- 1 vienetas vištiena ((arba kalakutas, 1,5-2 kg))
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius pusiau išvirti 2 stiklinėse vandens, nukošti ir nestipriai apkepinti dalyje sviesto, pasūdyti.
Apkepinti perplautus abrikosus.
Apkepinti migdolus.
Ryžius, abrikosus, datules ir migdolus permaišyti su cinamonu ir maltais gvazdikėliais. Sukimšti į įšdarinėtą, perplautą ir nusausintą vištą arba kalakutą, užsiūti.
Vištą apkepinti svieste ir visą ištepti likusiu sviestu. Įdėti į kepimo skardą, palieti 0,5 stiklinės vandens. 30-40 minučių kepti vidutinio karštumo orkaitėje, palaistant išsiskyrusiomis sultimis.
Patiekiant papuošti baziliko šakelėmis.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų abrikosų (džiovinti)
- 1 sauja bazilikų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 6 vienetai datulių (džiovintos)
- 2 vienetai gvazdikėlių
- 0.5 stiklinės migdolų
- 0.5 stiklinės ryžių
- 1 vienetas vištiena ((arba kalakutas, 1,5-2 kg))
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius pusiau išvirti 2 stiklinėse vandens, nukošti ir nestipriai apkepinti dalyje sviesto, pasūdyti.
Apkepinti perplautus abrikosus.
Apkepinti migdolus.
Ryžius, abrikosus, datules ir migdolus permaišyti su cinamonu ir maltais gvazdikėliais. Sukimšti į įšdarinėtą, perplautą ir nusausintą vištą arba kalakutą, užsiūti.
Vištą apkepinti svieste ir visą ištepti likusiu sviestu. Įdėti į kepimo skardą, palieti 0,5 stiklinės vandens. 30-40 minučių kepti vidutinio karštumo orkaitėje, palaistant išsiskyrusiomis sultimis.
Patiekiant papuošti baziliko šakelėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą